Organisaties en hulpverlening

Iedereen is anders

Heb jij twijfels of vragen over op wie jij valt: op meisjes, jongens of allebei? Twijfel je over wie jij bent: meer een meisje, meer een jongen? Of ben je eruit en wéét je dat je homo-, lesbische, bi- of transgender- gevoelens hebt? Dan is iedereenisanders.nl dé plek voor jou. Hier vind je de beste info en tips over ‘anders’ zijn

www.iedereenisanders.nl

 

Respect2Love

Ben je een vrouw en val je op vrouwen? Of ben je een man en verliefd op een andere man? Dan is Respect2Love dé community voor jou, voor nieuwe ontmoetingen en interessante gesprekken.

www.respect2love.nl

 

Je staat niet alleen

Deze site biedt hulp voor allochtone meiden die het leven (even) niet meer zien zitten. Ook voor professionals en ouders biedt de site informatie over hoe ze allochtone meiden kunnen helpen.

jestaatnietalleen.hababam.nl

 

 

COC Nederland

Landelijke belangenvereniging van en homo- en biseksuele mannen en vrouwen en transgenders. Het COC zet zich in voor lesbische en homo-emancipatie door o.a. voorlichting op scholen en politieke beleidsbeïnvloeding.

www.coc.nl

 

 

Tranvisie Zorg

Transvisie Zorg is een landelijke organisatie die psychologische en psychosociale zorg biedt aan mensen met genderidentiteitsvragen en hun omgeving. Ook adviseert en begeleidt Transvisie Zorg scholen en professionals die te maken hebben met een genderdysfore leerling of cliënt.

www.transvisiezorg.nl